DE BETTERFITT METHODE

De Betterfitt methode is ontstaan omdat wij merkten dat, hoewel iedereen een ander lichaam en doel heeft, de vraag achter dit doel voor bijna iedereen hetzelfde is. Namelijk: 'Ik heb een "probleem" waar ik vanaf wil. Wat kost me dat en hoe lang gaat dat duren?' Om transparant te kunnen werken en om je meteen inzicht te geven in wat je te wachten staat, hebben wij de Betterfitt methode ontwikkeld.

Waarom de Betterfitt methode?

De Betterfitt GET FIT, BE FIT, STAY FIT methode is gebaseerd op de vier pijlers die je nodig hebt als je succesvol een sportief doel wilt behalen: sport/lichaamsbeweging, voeding, mindset en rust.
Als je je doel wilt halen is elke pijler even belangrijk. Ze gaan alle vier met elkaar samen. Wat wij merken is dat veel mensen een of meer pijlers onder controle hebben. Echter, omdat ze geen aandacht aan de andere besteden, lukt het op lange termijn niet om het doel te halen of te behouden.
Laten we afvallen als voorbeeld nemen. Veel mensen zijn dan geneigd om de pijler voeding heel goed in de gaten te gaan houden. Maar als je een dieet gaat volgen om vetmassa te verliezen gaat je lichaam spiermassa en lichaamsvocht verbranden. Daarnaast gooi je je hormoonhuishouding overhoop waardoor er eigenlijk met je lichaamsvet niet zoveel gebeurt. Je vetmassa is namelijk een noodvoorraad die je lichaam alleen gaat verbranden als het de juiste prikkel krijgt. Als je er bij gaat sporten stimuleer je de verbranding van lichaamsvet. Maar consequent sporten en je dieet volhouden is lastig. Dus hier komt de pijler mindset om de hoek. Als laatste is rust na je workout ook zeer belangrijk voor je herstel en het tegengaan van stress.

GET FIT METHODE

Veel mensen komen op een punt in hun leven waar ze moeten veranderen. Ze staan voor de spiegel en krijgen een slecht gevoel over hun lichaam. Er moet iets veranderen. Als jij bent zoals de meeste mensen dan weet je ook dat alleen de gedachte aan veranderen er niet voor zorgt dat je dit ook daadwerkelijk gaat doen. Maar wat moet je dan precies doen? En wat als het niet werkt? Wat als je het niet kan?
In de GET FIT methode nemen we je stapsgewijs mee in de verandering naar je nieuwe lichaam, levensstijl en de mindset die daar bij hoort. We halen je actief uit je comfortzone omdat daarbuiten pas verandering plaatsvindt. Dus als je klaar bent met de overtollige kilo's en eindelijk het lichaam wil creëren wat je altijd hebt willen hebben met alle voordelen die dat voor je oplevert, neem dan NU contact op.
De GET FIT methode is speciaal ontwikkeld voor mensen die willen beginnen met sporten en/of een doel hebben maar moeite hebben om dit doel te halen. In dit programma nemen we je mee in de basis en werken we aan de vier pijlers: sport/lichaamsbeweging, voeding, mindset en rust/herstel.
BETTERFITT METHODE

WACHT NIET BEGIN NU!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we je doel, onze mogelijkheden en kun je bekijken of we een match zijn.

betterfitt personal training en coaching donker

BE FIT METHODE

De meeste mensen sporten of gaan naar de sportschool om het lichaam te creëren wat ze willen hebben om zo te genieten van alle voordelen die dat geeft. Maar na een tijd trainen beginnen ze tegen dingen aan te lopen. Een gebrek aan kennis, geen duidelijk doel meer, blessures of minder vooruitgang. De drie grootste fouten die de meeste mensen maken zijn:
1. Teveel cardio en te weinig krachttraining.
2. Vaak in combinatie met te weinig of de verkeerde voeding.
3. Ze bewegen wel maar trainen te weinig. Ze halen niet alles uit hun workout.
In het BE FIT pakket gaan we aan de slag met de kennis die je moet hebben om het lichaam te creëren wat jij wilt hebben. Door een DNA test te koppelen aan jouw doel, en jouw doel aan je mindset, nemen we je mee in de basis die jij moet hebben om je doel ook daadwerkelijk te halen.
Dit pakket is voor ervaren sporters of voor mensen die de GET FIT methode hebben doorlopen en die meer uit hun workout willen halen. We gaan aan de slag met de vier pijlers van onze methode en duiken hier nog dieper in: trainingsleer, effectieve voeding en macronutrient verhoudingen, wie je moet zijn om je doel te halen en rust/herstel na je training.
spieropbouw

WACHT NIET BEGIN NU!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we je doel, onze mogelijkheden en kun je bekijken of we een match zijn.

betterfitt personal training en coaching donker

STAY FIT METHODE

De STAY FIT methode is onze á la carte methode. Wil je bijvoorbeeld alleen een uurtje komen sporten onder begeleiding van een personal trainer? Of heb je een specifiek(e) probleem of klacht? Of heb je GET FIT en BE FIT afgerond en wil je bij ons met begeleiding blijven sporten? Dan is STAY FIT de methode voor jou!
Heb je een lichamelijke beperking of pijnklacht? Heb je een specifiek probleem? Wil je je conditie verbeteren? Of gewoon een uur trainen onder begeleiding? Dat kan met dit pakket.
conditie opbouwen

WACHT NIET BEGIN NU!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we je doel, onze mogelijkheden en kun je bekijken of we een match zijn.

betterfitt personal training en coaching donker