Massage

Betterfitt is gespecialiseerd in twee soorten massage. Sport massage en ontspanningsmassage. Veel behandelaars en therapeuten zien massage als een oplossing voor klachten. De visie van Betterfitt is dat massage vooral goed is als onderdeel in de ondersteuning van het herstelproces. Want als je elke week gemasseerd moet worden, is daarmee de klacht niet opgelost.
Ontspanningsmassage is de perfecte manier om na een zware training te ontspannen en te relaxen. Het werkt ook goed tegen stressklachten.
sport-massage

SPORT MASSAGE

Sport massage is ideaal om specifieke klachten op korte termijn op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan knopen, littekenweefsel of zweepslagen. Het blijft echter een quick fix. Betterfitt combineert sport massage dan ook altijd met training en oefeningen om de klacht te verminderen of om de spieren er omheen te versterken. Door intensief masseren te combineren met spierversterkende oefeningen vermindert de klacht sterk of kan deze zelfs worden opgelost.
Op deze manier bieden wij een oplossing voor je probleem in plaats van dat je ermee rond blijft lopen en het maar niet opgelost wordt.
revalidatie en pijnklachten
ontspanningsmassage

ONSPANNINGS MASSAGE

De ideale manier om te ontspannen. Heerlijk een uurtje genieten en ontspannen. Stress kan op je spieren slaan. Hierdoor worden ze stram en stijf. Ontspanningsmassage helpt om alles weer los te maken zodat je je weer relaxt en ontspannen voelt.
ontspanningsmassage