OVER BETTERFITT

GET FIT, BE FIT, STAY FIT

ONZE VISIE

Het belangrijkste in het leven is je gezondheid. Betterfitt helpt jou met het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Geen enkel lichaam en geen enkel doel is hetzelfde. Dus werken wij vanuit twee kernvragen:

  • Hoe kunnen wij voor jou van waarde zijn met het behalen van jouw doel?
  • Wat kunnen wij samen ontwikkelen om jouw uitdaging op te lossen en zo blijvend resultaat te creëren?

Door te werken vanuit deze vragen zijn wij in staat om voor ieder doel een plan van aanpak op maat te maken.

De studio

  • Over betterfitt
  • pt studio
  • nieuwste technologie
  • betterfitt personal trainer
  • weight stack
De Betterfitt personal training studio is ingericht om voor elk doel te kunnen trainen. Hij is speciaal ingericht voor één op één training in een comfortabele privé sfeer. Wij maken gebruik van de nieuwste technologie en slimme software zodat je optimaal en effectief kunt trainen. Zo werken wij met hartritme meters die live jouw optimale trainingszone laten zien. We meten en registreren je voortgang direct in onze app's zodat je meteen je resultaat "in de pocket" hebt.
In de Betterfitt personal training studio train je gegarandeerd één op één zonder afleiding van anderen. Geen toestellen bezet en geen pottenkijkers. Volledig onder begeleiding van een personal trainer.

HET TEAM

tjerk

Tjerk Egtberts

Bewegingsagoog
Personal Trainer
Fysiotherapeut (i.o)
Voedingsconsulent
Masseur
cornelis

Cornelis Vriend

Internet ondernemer
Lifestyle coach
Bayesian bodybuilding coach (i.o.)
Online personal trainer
Hoi, wij zijn Tjerk en Cornelis. Wij kennen elkaar al bijna ons hele leven, hebben altijd samen geturnd, trampoline gesprongen en hebben beide een passie voor fitness en een gezonde leefstijl. Zodoende was het voor ons een logische stap om onze kennis en ervaring te bundelen. Wij staan voor effectiviteit en transparantie door te denken vanuit de klant en door onze kennis te koppelen aan zijn of haar doel. Vanuit deze visie is de Betterfitt methode ontstaan. Geen marketing en trends maar een effectief plan op maat. Hiermee hebben wij al veel klanten geholpen om hun gezondheidsdoelen te behalen.

Onze App's

Trainingsschema app

Met onze trainingsschema app heb je alles in een overzicht. Via deze app kun je o.a.:
- Personal training en coaching sessies boeken,
- Je trainingsschema bijhouden,
- Toegang tot het Betterfitt portal krijgen met daarin achtergrondinformatie en nuttige artikelen.
betterfitt app

Voedingsplan app

Met onze voedingsplan app houd je zelf je voeding bij. Wij maken een voedingsplan op maat voor jouw lichaam en doel.
- De app stuurt op calorieverbruik en macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten).
- Hierdoor houd je zelf bij wat je eet.
- Hierdoor krijg je het ultieme inzicht in je voeding en maak je meteen een verandering in je voedingspatroon.
voedingspaln app

Producten met korting

DNA TEST

Als eerste personal trainer van Nederland heeft Betterfitt de mogelijkheid om een trainingsschema en voedingsplan te maken op basis van DNA. Door je genetische profiel te analyseren, krijgen wij samen inzicht in hoe jouw lichaam werkt. In twee rapporten krijg je het ultieme inzicht in je talenten en valkuilen. Door dit te koppelen aan je doel, zijn wij in staat om een trainingsschema en voedingsplan voor jou op maat te maken, op basis van de nieuwste inzichten en wetenschap.
Betterfitt DNA rapport

WAAROM EEN DNA RAPPORT?

Wat als je precies zou weten wat je talenten en valkuilen zijn? Het DNA rapport geeft je inzicht in hoe je lichaam werkt vanuit je genetica. Heb je bijvoorbeeld aanleg voor kracht- of duursport? Heb je aanleg voor topsport prestaties? Hoe goed is je aanleg voor uithoudingsvermogen? Waar ligt je aanleg voor spiergroei en vetverbranding? We kunnen zelfs zien wat je ideale macronutrient (macro) verhouding is. 100% gebaseerd op wetenschap.

COACHING

Iedereen heeft dromen en dingen die hij heel graag wil. Om je te helpen jouw doel te behalen is coaching belangrijk. Iets willen is namelijk een. Iets zijn is compleet iets anders. Je zult niet alleen fysiek moeten veranderen, mentale fitness is net zo belangrijk. Om jouw doel te halen zul je namelijk uit je comfortzone moeten komen. En hier ontstaat je probleem. Je brein wil helemaal niet veranderen en zal je (on)bewust gaan saboteren door de makkelijkste weg te kiezen. Om je te helpen in dit proces van verandering, geven we je inzichten en praktische opdrachten. Hierdoor krijg je inzicht in je gedrag en ben je in staat om bewust andere keuzes te gaan maken.

SPORTSCHEMA

Sporten met het juiste sportschema is belangrijk. Niet alleen om zo optimaal en efficient mogelijk te trainen maar ook voor je eigen plezier. Wij geloven oprecht in een sportschema op maat. Simpelweg omdat elk lichaam en elk doel anders is. Ook geslacht maakt uit. Een man moet anders trainen dan een vrouw, en iemand die een marathon wil lopen moet anders trainen dan iemand die naar de sportschool gaat. Voor elke klant leveren wij maatwerk op basis van jouw kunde, kennis en jouw doel. In de studio trainen we doelspecifiek. Voor de ene persoon zal dit kracht- of duurtraining zijn. Voor de andere HIIT (high intensity interval training.) Als je ook in de sportschool of ergens anders traint, leggen we je de oefeningen en techniek altijd uit in onze studio.

VOEDINGSPLAN

Een goed en gebalanceerd voedingspatroon hoeft helemaal geen dieet te zijn. Het is ook niet lastig om een voedingsschema te maken als je de volgende inzichten hebt: 1. Hoeveel calorieën moet je eten? 2. Wat is de macronutrient verhouding die bij je doel hoort? 3. Hoe meet je de hoeveelheid voeding die je eet? Iemand die wil afvallen heeft een ander voedingsplan nodig dan iemand die wil aankomen door meer spiermassa op te bouwen. Afhankelijk van jouw doel zetten wij dit samen met jou in. Door onze voedingsapp zijn wij in staat om jouw eetpatroon te analyseren en samen met jou bij te sturen als dit nodig is. Zo krijg je inzicht waardoor je andere keuzes kunt maken. Afhankelijk van je doel en kennis bekijken we samen van tevoren wat voor kennis en begeleiding je precies nodig hebt.

Benieuwd geworden naar ons?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bespreken wij jouw doelen en kun je bepalen of wij een match zijn.
logo-final