035-2340666 info@betterfitt.nl

Personal Training Baarn

Ga aan de slag met BetterFitt
Neem contact opOver ons

Personal training in de omgeving van Baarn

Voor 1-op-1-training bij een personal trainer in de omgeving van Baarn bent u bij BetterFitt personal training aan het juiste adres.

Bij ons krijg je echte 1-op-1-training. In onze private gym kijkt niemand mee terwijl jij met je work-out bezig bent. Zo kun je volledig ongestoord aan de slag met het behalen van jouw gezondheidsdoel. Dat doen we bij BetterFitt onder meer aan de hand van een DNA-test, waaruit al jouw genetische persoonlijke voorkeuren blijken en je mogelijke valkuilen. Op die manier krijg je inzicht in jouw eigen situatie. Ben je nog niet helemaal fit of heb je last van een blessure? Bij BetterFitt geven we ook medische fitness en (sport)massages, dankzij onze kennis van beweging en fysiotherapie. Je kunt dus altijd terecht bij onze studio voor personal training in Baarn.

Gewoon blijven eten bij personal trainer in Baarn

Afvallen bij Betterfitt personal training in de omgeving van Baarn? Of wil je juist aankomen en meer spieren ontwikkelen? Wat je doel ook is: voeding is belangrijk om rekening mee te houden. Bij BetterFitt houden we niet van kunstjes, hypes of radicale veranderingen. We kijken eerst samen met jou naar je huidige voedingspatroon en werken dan stap voor stap naar een nieuw patroon. Op die manier zorgen we er samen met jou voor dat je blijvende veranderingen kunt maken, zonder dat je het gevoel hebt dat je moet ‘volhouden’. Zo kun je duurzaam fit blijven, op een manier die bij jou past!

Waarom kiezen voor BetterFitt personal training Baarn?

Trainingsschema op maat

Private gym

Toegang tot onze handige app

Voedingsadvies

Lifestyle coaching

Bewegingstherapie & sportmassage

Professionele begeleiding

Vrijblijvend intakegesprek

Nuchtere trainer

Begin vandaag nog met trainen!
Blijf fit met BetterFitt! Onze personal training in Baarn is zo op maat gemaakt dat het voor jou mogelijk is om blijvend je gewoontes te veranderen. Meer weten? Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met BetterFitt personal training in Baarn.