035-2340666 info@betterfitt.nl

Personal Training Bilthoven

Ga aan de slag met BetterFitt
Neem contact opOver ons

Personal training in de omgeving van Bilthoven

Personal training in Bilthoven waar je écht maatwerk krijgt? Kom dan naar BetterFitt! Onze trainingen, coaching en voedingsadviezen zijn namelijk gebaseerd op jouw DNA. Persoonlijker kan het bijna niet! Door de DNA-speekseltest te doen weet je waar je sterke punten en je valkuilen zitten, waar we tijdens de personal training op inspelen. De trainingen geven we in onze private gym, waar je ongehinderd door blikken van anderen kunt sporten. Behalve dan die van onze personal trainer, die bekijkt of je de bewegingen goed uitvoert. Mocht je onverhoopt een blessure oplopen of heb je andere lichamelijke klachten, hoef je vanwege onze fysiotherapeutische en wetenschappelijke kennis nooit een training te missen: wij geven namelijk ook medische fitness en (sport)massages bij BetterFitt, personal training in Bilthoven.

Gewoontes aanpassen met personal training Bilthoven

BetterFitt personal training in Bilthoven doet niet aan hypes. Niet aan quickfixes. En we hebben ook zeker geen toverstaf om jou in een keer op het juiste spoor te krijgen. Met onze nuchtere benadering, gaan we niet voor het snelle effect, maar voor het langdurige. Dat betekent dat we slechtere gewoontes niet van de een op de andere dag omgooien, maar stapsgewijs. Om er op die manier voor te zorgen dat ze ook vol te houden zijn; dat het nieuwe gewoontes worden. Door deze werkwijze bouwen wij dan ook een goede band op met onze klanten, een relatie waarin er 100 procent eerlijkheid is en wederzijds vertrouwen dat wij het juiste hulpmiddel zijn als BetterFitt personal training in Bilthoven.

Vijf redenen om te kiezen voor betterfitt!

Échte 1-op-1 trainingen

Compleet leefstijladvies op maat

Hoge kwaliteit trainingen

Duurzame veranderingen

Bewegingstherapie & Sportmassages

Begin vandaag nog met trainen!
Goede personal trainer in Bilthoven gezocht? Kom dan naar BetterFitt! In onze private gym heb je altijd op maat gemaakte 1-op-1-trainingen, gebaseerd op jouw DNA. Hoe persoonlijk wil je het hebben?! Maak nu vrijblijvend kennis met BetterFitt, personal training Bilthoven.