035-2340666 info@betterfitt.nl

Personal Training in Soest

Ga aan de slag met BetterFitt
Neem contact opOver ons

Hoe werkt het?

Begin met sporten bij BetterFitt personal training in Soest en boek blijvend resultaat! De BetterFit-methode helpt je niet met magische trucjes en quickfixes om jouw gezondheidsdoel te behalen, maar met compleet op maat gemaakt sportprogramma.

Door de basisbewegingen tot in perfectie aan te leren en de belastbaarheid op te bouwen, proberen we bij jou zelfs klachten te voorkomen of te verminderen. Mocht je toch onverhoopt een blessure krijgen, is dat geen reden om de training af te zeggen. Bij BetterFitt is namelijk de kennis van fysiotherapie, sportmassage en medische fitness in huis, waardoor de training altijd aangepast wordt aan jouw mogelijkheden. Bovendien train je bij ons altijd in een private gym, waardoor je nog betere resultaten behaalt bij onze personal training in Soest.

Voedingsadvies bij BetterFitt

Hypes, (veel) te weinig eten, bijzondere diëten: wie traint bij BetterFitt personal training in Soest krijgt dat allemaal níet voor z’n kiezen. Wat wel? Een gezond voedingspatroon dat bij jou past en je gewoontes. Na je intakegesprek, ga je eerst bijhouden wat je eet, voordat we veranderingen maken. Eet je te veel? Of misschien wel te weinig? Eet je voor jouw lijf te veel verkeerde ‘macronutriënten’ (ofwel te veel eiwit, koolhydraten of vetten)? Als je daar eenmaal achter bent, gaan we samen met jou op zoek naar een gezond voedingspatroon dat ook nog eens bij je past. Dat doen we stapje voor stapje, zodat het een blijvende en duurzame verandering kan zijn. Je nieuwe gewoontes, als het ware.
Begin vandaag nog
Plan je eerste afspraak in!