TARIEVEN

Wij staan voor onze producten en de waarde hiervan. Daarom geven wij geen korting. Wel zijn wij bereid om extra tijd te investeren in klanten die fanatiek bezig zijn met hun gezondheidsdoel.

GET FIT PAKKET

Afhankelijk van mogelijkheden en niveau deelnemer. Inhoud basispakket: 13 weken intensieve begeleiding. 5 coaching sessies. 8 personal training sessies. Toegang tot voedingsapp en portals met achtergrondinformatie. Trainingsschema op maat. Voedingsplan op maat. (exclusief abonnement sportschool)

BE FIT PAKKET

Afhankelijk van niveau deelnemer. Inhoudbasis pakket: 13 weken intensieve begeleiding. 8 personal training sessies. Gebruik van voedingsplan app. DNA test, trainingsschema en voedingsplan gebaseerd op deze test. Toegang tot ons portal met informatie. (exclusief abonnement sportschool)

HARDLOOP PAKKET

Afhankelijk van niveau deelnemer. Inhoud basispakket: DNA test, Lactaat tolerantie testen op loopband om anaerobe drempel te bepalen, hardloop schema en voedingsplan gebaseerd op deze testen. Gebruik van voedingsplan app. (optioneel met fit tracker en slimme weegschaal.)

STAY FIT EN LOSSE PRODUCTEN

uren pakketten

Zowel voor personal training, massage als voor coaching. Prijzen zijn inclusief BTW
Losse training, coaching of massage
Pakket 3 uur
Pakket 6 uur
Pakket 12 uur
Pakket 24 uur

Losse Producten

Prijzen zijn inclusief BTW
DNA sport en voeding rapport
Gebruik van voedingsapp
Fitheidstesten v.a.
Los trainingsschema, inclusief 1 uur personal training voor uitleg
Los voedingsplan inclusief 1 uur coaching voor uitleg
Toegang tot extra portals in de app over voeding, beweging en mindset
Alle pakketten en prijzen zijn inclusief het gebruik van onze Betterfitt app. De food app en extra portals kunnen worden aangeschaft tegen een meerprijs.

Vragen of meteen beginnen?

Heb je vragen of wil je meteen beginnen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.