WAT IS JE DOEL?

Sporten is belangrijk. Een doel hebben om naar toe te werken is nog belangrijker. Betterfitt heeft alle mogelijkheden om jou te helpen jouw sportieve doelen te behalen. 

afvallen

AFVALLEN

Lukt het je niet om af te vallen? Kom je na een dieet weer net zo hard aan? Heb je moeite met het oppakken van je doel zodra het een keer fout is gegaan? Of zijn er situaties waar het helemaal fout gaat? Afvallen en op gewicht blijven is voor iedereen lastig. Als je dit wilt doen zul je je gedrag aan moeten passen op de lange termijn.
Korte termijn denken is dit: trends volgen zoals koolhydraat arm eten, Sonja Bakker volgen of een ander dieet. Snel afvallen werkt als je volgende week in je trouwjurk wilt passen, maar je komt daarna weer net zo snel aan. Je hebt een goede intentie, maar toch lukt het niet om op gewicht te blijven.
Lange termijn denken is dit: Wat moet je veranderen in je levensstijl om te worden wie je wilt zijn? Iets willen is een, iets zijn is compleet iets anders. Hoe moet je gezond eten? Wat zijn gezonde recepten? Hoe werkt je stofwisseling? Betterfitt personal trainer heeft voor mensen die willen veranderen het GET FIT pakket ontwikkeld.
WAT IS JE DOEL?
spieropbouw

SPIERMASSA

Het lichaam creëren wat je wilt hebben door meer spiermassa op te bouwen of te kweken is een wetenschap. Je kunt het zelfs een kunst of een lifestyle noemen. Het vergt discipline, doorzettingsvermogen, een duidelijk doel en kennis om dit voor elkaar te krijgen.
Het geheim zit hem niet in welke supplementen je gebruikt, maar in hoe goed je je aan je sportschema of voedingsplan kunt houden. Als jij meer spiermassa wilt aankomen of effectiever wilt trainen heeft Betterfitt personal trainer hiervoor de BE FIT methode ontwikkeld.
Wij werken op basis van wetenschap en niet vanuit giswerk of niet bewezen theorieën. Vanuit een DNA analyse kijken we naar hoe jouw lichaam werkt en waar je talenten en valkuilen liggen. Heb je bijvoorbeeld aanleg voor kracht of duursport? Wat is jouw ideale macroverhouding? Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen.
spieropbouw
conditie opbouwen

CONDITIE OPBOUWEN

Sport je te weinig? Mis je kennis om effectief te trainen? Wil jij meer conditie opbouwen om beter te presteren op andere vlakken? Of wil je gewoon een uurtje sporten onder begeleiding van een personal trainer? Afhankelijk van je doel stellen we een pakket samen. Zodat jij optimaal kunt presteren en fitter en vitaler door het leven kunt gaan. Neem gerust contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden bij een kop koffie.
conditie opbouwen
hardlopen

HARDLOPEN

Speciaal voor de fanatieke hardloper heeft Betterfitt een programma ontwikkeld om jouw prestaties naar een hoger niveau te brengen. Door een DNA test te doen krijgen we inzicht waar jouw talenten en valkuilen liggen. Heb je bijvoorbeeld aanleg voor kracht- of duursport?
Door je te testen in onze personal training studio vinden we uit wanneer je gaat verzuren / je anaerobe drempel ontstaat. Door de data van de DNA test te combineren met de sport test en dit te koppelen aan je doel, kan Betterfitt personal trainer een hardloopschema maken speciaal voor jou. Ideaal voor mensen die willen afvallen, gezond willen leven of een marathon willen lopen.
hardlopen
revalidatie en pijnklachten

REVALIDATIE EN PIJNKLACHTEN

Moet je revalideren na een operatie? Ervaar je pijnklachten waar je maar niet vanaf komt? Of heb je een lichamelijke klacht waardoor het moeilijk is om te sporten? Betterfitt personal trainer levert maatwerk om jouw klacht te behandelen en op te lossen, te ontzien of te vermijden.
Veel klachten komen voort uit meerdere oorzaken. Zo kan schouderpijn een gevolg zijn van een verkeerde beweging die blijft terugkeren als de schouder niet wordt versterkt of ontzien. Alleen een massage of een kleine oefening is dan dus een quick fix die maar even helpt.
Door de werkvelden van personal training, fysiotherapie en sportmassage te combineren vanuit een holistische aanpak op maat, zijn wij in staat om al na een paar trainingen vooruitgang te boeken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
revalidatie en pijnklachten
sport specifiek trainen

SPORT SPECIFIEK TRAINEN

Wil jij meer resultaat in je huidige sport behalen? Wil je je prestaties verbeteren? Bij Betterfitt kun je sport specifiek trainen voor jouw sport en doel. Denk aan voetbal, volleybal, atletiek of turnen. Samen gaan we werken aan je reactie snelheid, lenigheid, corestability , uithoudingsvermogen, conditie en kracht. Daarnaast doen we oefeningen om jouw lichaam te versterken op de punten waar je dat in jouw huidige sport nodig hebt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
sport specifiek trainen